Direct naar inhoud

Proost op onze nieuwe samenwerkingspartner voeding

Libra R&A is eind vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe partner, een expert die ons kan versterken om gezamenlijk het beste op het gebied van voeding te creëren voor onze revalidanten en gasten. Deze partner hebben we gevonden in Daily Fresh Food. Gisteren zijn de handtekeningen onder de overeenkomst geplaatst.

Libra R&A heeft in de aanbesteding duidelijke doelen geformuleerd die centraal staan in de samenwerking:

  • Het creĆ«ren van meerwaarde voor Libra R&A in een strategische samenwerking met een leverancier door samen de meerjaren missie en visie op het gebied van voeding van Libra R&A te realiseren.
  • Het proactief bijdragen aan verder verduurzamen van Libra R&A op het gebied van voeding in samenwerking met een leverancier.
  • Maximaal bijdragen aan een integrale advisering ten behoeve van een optimale bedrijfsvoering van Libra R&A.
  • Realiseren van een hoge tevredenheidsgraad op het gebied dienstverlening en voeding voor revalidanten en klanten van Libra R&A.
  • Kennis van Libra R&A op gebied van vakinhoudelijke scholing en/of ontwikkelingen in de markt op niveau houden door bijdrage van leverancier

We zijn dan ook blij dat Daily Fresh Food per 1 juni onze nieuwe partner is.

Over Daily Fresh Food

In 1936 is de basis gelegd voor Daily Fresh Food met een ambachtelijke slagerij in Maastricht. In 2001 heeft de samensmelting met een groenteboer, visboer en slagerij geleid tot het huidige Daily Fresh Food.

Door de jaren heen heeft Daily Fresh Food zich doorontwikkeld van versspecialist tot producent en leverancier van maaltijden, naar totaalleverancier. Sinds 2019 is Daily Fresh Food een dochteronderneming van HANOS.

Daily Fresh Food is ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan de vitaliteit van iedereen. Dat is ook de kern waar het bij Daily Fresh Food om draait better food, better life.

We kijken uit naar een fijne samenwerking!