Direct naar inhoud

Nieuwe exposities locatie Blixembosch en locatie Leijpark

Bij Libra zijn er weer mooie nieuwe exposities te bekijken. Op locatie Blixembosch is een expositie van Peggy Stolk te zien. Op locatie Leijpark zijn 3 exposities te zien namelijk van Yvonne Langenhuijsen, Thea Blok en Margo Elfers.

Locatie Blixembosch: Peggy Stolk

Op locatie Blixembosch is er een mooie nieuwe expositie te zien van Peggy Stolk.

Peggy werkt als kunstenaar met de stenciltechniek. De inspiratie voor haar werken haalt zij uit het leven en een deel hiervan uit het revalidatietraject dat zij bij Libra heeft gehad. Naast de mooie visuele creaties, probeert zij mensen ook te raken met tekst. Haar werk hangt aan de muren en ook in de vitrinekasten.

Je kunt haar werk bewonderen in de gangen van locatie Blixembosch. Haar werk is ook te koop. Contactgegevens van Peggy zijn voor in de gang te vinden. Hier is ook een mogelijkheid om een boodschap voor haar achter te laten. 

Locatie Leijpark: 3 exposanten

Op locatie Leijpark zijn er exposities te zien van 3 verschillende exposanten: Yvonne Langenhuijsen, Thea Blok en Margo Elfers.

Yvonne Langenhuijsen
De schilderijen zijn van Yvonne Langenhuijsen. Yvonne omschrijft haar werk als een subjectieve verbeelding van haar persoonlijke beleving, ervaring en inspiratie. Haar werk komt intuïtief tot stand. Haar belangstelling voor en in de mens komt ook tot uiting in haar werk als yogadocent.

Thea Blok
Thea Blok werkt in haar atelier in Beek en Donk met verschillende materialen en technieken zoals beeldhouwen in steen, schilderen, objecten aan elkaar lassen en boetseren met klei. Voor de huidige expositie heeft zij een selectie van haar keramisch werk gemaakt.

Margo Elfers
Daarnaast exposeert Margo Elffers. De vormen in haar werk van klei, hout, brons, polyester en perspex, zijn veelal abstract en organisch. Kubisme interesseert haar echter ook. Het combineren van materialen vindt zij verrassend.