Direct naar inhoud

Nieuw lid cliëntenraad Libra: even voorstellen

Geert-Jan van Hal is een nieuw lid van de Cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie. Geert-Jan stelt zichzelf graag aan u voor.

Mijn naam is Geert-Jan van Hal, 37 jaar en sinds januari 2022 lid van de Cliëntenraad.

Een kleine 15 jaar geleden heb ik als jongvolwassenen kennis mogen maken met deze prachtige organisatie. Ik heb destijds zelf aan den lijve mogen ondervinden als revalidant hoe het is om onder behandeling te zijn bij Libra Revalidatie & Audiologie door aangeboren nierfalen.

Als gevolg van mijn nierfalen slik ik noodzakelijk zware medicatie (immunosuppressiva) waardoor ik met name hart-, en reumaklachten heb ontwikkeld. Hierbij heb ik nader kennis gemaakt met de sector Houding & Beweging. Ik heb deze kennismaking tot op de dag van vandaag als een heel warm bad ervaren waarbij ik als revalidant écht ontzorgd en verzorgd werd.

Door mijn achtergrond als voormalig cliënt, adviseur en bestuurder binnen de gezondheidszorg en de overheid weet ik hoe belangrijk kwaliteit van de zorg in combinatie met kwaliteit van leven is; naast landelijke programma’s zoals: samen beslissen, cliëntparticipatie en de juiste zorg op de juiste plaats. Maar bovenal hoe waardevol jullie bijdrage als cliënt van Libra kan zijn om de processen nog beter in te regelen, waardoor we ze zodanig kunnen afstemmen, zodat u er profijt van heeft. Ik geloof namelijk heilig in eigen regie en gezamenlijke besluitvorming. De rol van de zorgprofessional gaat veranderen. Innovaties en slimme technologische ontwikkelingen gaan ons daarbij helpen. Als betrokken persoon en bevlogen adviseur vind ik de Cliëntenraad een mooie plek om de stem van de cliënt te laten horen.

Wil je graag een keer met mij in gesprek, laten we dan eens koffie drinken of wil je gewoon iets bespreken met de Cliëntenraad, stuur dan een mail naar: cliëntenraad@libranet.nl of direct naar mij g.vanhal@libranet.nl

Voor complimenten, suggesties en/of klachten heeft Libra R&A speciale formulieren op alle locaties.