Direct naar inhoud

Mondkapjes verplicht voor alle bezoekers van Libra

Tot op heden adviseerde Libra revalidanten en bezoekers om een mondkapje te dragen. Hoewel daar op grote schaal gehoor aan is gegeven, blijkt dat niet voldoende om medewerkers en hele kwetsbare revalidanten voldoende te beschermen.

Daarom ziet Libra zich genoodzaakt om vanaf 25 november voor alle revalidanten en bezoekers mondkapjes verplicht te stellen. Dit geldt met name in de openbare ruimtes. Wij vragen u om zelf een mondkapje mee te brengen. Draagt u geen mondkapjesbescherming dan kunnen we u helaas geen toegang verlenen.

Medische uitzondering

Klanten die om medische redenen geen mondkapje kunnen/mogen dragen, kunnen faceshields lenen. Die faceshields zijn verkrijgbaar bij de receptie en dienen na gebruik teruggebracht te worden. Libra zorgt voor de reiniging van de geleende faceshields.

Het kan zijn dat er een medische reden is dat u geen mondkapje of faceshield kunt dragen. Uw arts binnen revalidatie of uw hoofdbehandelaar binnen audiologie bepaalt of u voldoet aan de voorwaarden om een medische uitzondering te krijgen. In dat geval krijgt u als klant een blauwe kaart, zodat medewerkers weten dat de medische onmogelijkheden gecheckt zijn.

Alleen samen krijgen we corona eronder.