Direct naar inhoud

‘Mijn ervaringsverhaal’ voor naastbetrokkenen van mensen met NAH.

Het Zorgnetwerk Midden-Brabant, Stichting NAHkracht Brabant en Renske Mol Training en ontwikkeling, verzorgen een training voor mensen die nauw betrokken zijn bij het leven van iemand met Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH).

In deze training leer je om je ervaringsverhaal als naastbetrokkene aan elkaar en anderen te vertellen en te presenteren. Een verhaal waaruit blijkt hoe het leven is veranderd maar ook hoe je weer opnieuw invulling, zin en betekenis aan het leven hebt gegeven.

Praktische informatie

De cursus omvat 8 werkbijeenkomsten én een feestelijke, afsluitende bijeenkomst. Elke bijeenkomst duurt 2,5 uur. Per bijeenkomst worden voorbereidende opdrachten met elkaar besproken. Je oefent met presentatievaardigheden en we geven elkaar feedback.

Hoewel de cursus herkenning en erkenning van de rol van naaste met zich meebrengt, benadrukken we dat het geen vorm van lotgenotencontact is. Het gaat nadrukkelijk om het trainen van (presentatie) vaardigheden voor mensen die ook voorlichting willen geven.

  • Locatie: Zorgnetwerk Midden Brabant. Doctor Deelenlaan 9, 5042 AD
  • Duur: 8 bijeenkomsten en feestelijke afsluiting.
  • Tijdstip: 10.00 tot 12.30 uur op vrijdag.
  • Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 8.
  • Trainers: Renske Mol en Harrie de Loos (familie-ervaringsdeskundige).
  • Kosten: Van deelnemers wordt een eigen bedrage gevraagd van € 30,-. Dit zijn de kosten voor het werkboek en een bijdrage aan de koffie en thee.

Aanmelden

Als je interesse hebt in deze training dan kun je dat laten weten aan Ivon Groot, i.groot@zmbr.nl

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Renske Mol: 06 40942136; info@moltraining.nl
Harrie de Loos: 06 45107341; harriedeloos@gmail.com