Direct naar inhoud

Mentelity Guide testers gezocht

Bibian Mentels Mentelity Foundation zoekt testers voor de Mentelity Guide: een app voor mensen met een prothese en hun familie. Deze app is bedoeld om de juiste prothesebouwer te vinden, lotgenotencontact krijgen en biedt inspiratie en motivatie.

Meervoudig Paralympisch kampioen Bibian Mentel helpt met haar eigen foundation, de Mentelity Foundation, kinderen en jongeren met een lichamelijke uitdaging. De missie van haar stichting is om mensen met een lichamelijke uitdaging aan het bewegen te krijgen en ze laten denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

De Mentelity Foundation bouwt een app speciaal voor mensen met een prothese en hun familie. Deze zogeheten ‘Mentelity Guide’ is bedoeld om de juiste prothese bouwer te vinden, contact met lotgenoten te krijgen en is inspirerend en motiverend van aard met onder andere video’s, nieuws en informatie over sportevenementen.

De stichting zoekt op dit moment testpersonen om de Mentelity Guide te optimaliseren en aan te laten sluiten aan de wensen van de gebruikers. Aanmelden kan op http://www.mentelity.org/