Direct naar inhoud

LIBRA IN BEWEGING!

Vandaag was de Geluk in Beweging Challenge op bezoek. Wielrenner Rob Harmeling fietst in 72 uur 1200 km, dit is vergelijkbaar met 1/3 Tour de France. De tocht bestaat uit veertien etappes en gaat langs veertien verschillende revalidatiecentra in Nederland.

Het startshot voor het peloton werd vannacht in Berg en Dal gegeven en de eerste halte was in de vroege ochtend bij het revalidatiecentrum Adelante Zorggroep in Hoensbroek. Vanuit Adelante ging de tocht verder naar ons revalidatiecentrum in Eindhoven.

Vanaf iedere stop bij een revalidatiecentrum zijn er meefietsplekken. Een aantal gesponsorde handbikers en meefietsers van Libra vertrokken vandaag met Rob en zijn team richting Tolburg Specialistische Revalidatie in Den Bosch. Ontzettend trots zijn wij op deze handbikers!

De Geluk in Beweging Challenge is een initiatief van de Maartens Foundation. Rob haalt samen met zijn peloton en de meefietsers geld op om kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking op het gebied van houding en beweging te ondersteunen na hun revalidatie. Sporten is niet alleen belangrijk tijdens het revalideren, maar ook daarna. Het brengt mensen met elkaar in contact en het helpt om je grenzen te verleggen. Dat motiveert enorm!

Wij wensen het peloton en alle meefietsers nog heel veel succes de komende dagen!
De tocht is live te volgen via www.gelukinbeweging.nl