Direct naar inhoud

Libra Fit & Fun dag weer een succes!

De Libra Fit & Fun dag is een sportieve en gezellige middag waarbij kinderen die bij Libra in behandeling zijn, samen kunnen sporten met hun broertjes en zusjes, spelers van Willem II en studenten van het ROC sport & bewegen. Ruim 70 kinderen hebben gisteren met veel enthousiasme deelgenomen aan deze middag.
Fotografie door: Toin Damen

 

Samen met Willem II én met de studenten van ROC sport & bewegen hebben de kinderen meegedaan met verschillende sportactiviteiten zoals atletiek, handboogschieten, taekwondo en (rolstoel)voetbal. Er was zelfs een stormbaan waar de kinderen samen met de spelers van Willem II elkaar uitdaagden om zo snel mogelijk aan de overkant te zijn.

Als warming-up heeft de dansgroep B-me opgetreden en hebben de kinderen en de spelers gedanst op vrolijke nummers. Ook tijdens de cooling-down hebben ze gerekt, gestretcht en gedanst. Ook de mascotte Kingo was uiteraard van de partij en heeft handtekeningen uitgedeeld, meegedanst en is met de kinderen op de foto geweest.

Aan het einde van de dag kregen de kinderen een goodiebag met mooie goodies zoals onder andere kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Willem II. Enthousiast, vermoeid maar voldaan gingen de kinderen weer naar huis.