Direct naar inhoud

Libra Audiologie speelt hoofdrol in Helden van Nu (SBS6)

Vrijdag 28 mei vonden er in het audiologisch centrum in Tilburg opnames plaats voor het programma Helden van Nu. De uitzending is op zondag 13 juni te zien om 16.00 uur op SBS6.

Presentatrice Nance Coolen vroeg klinisch fysicus audioloog Maarten van Beurden en GZ psycholoog Petra Karsmakers het hemd van het lijf over wat een audiologisch centrum doet, wat hun beroep inhoudt en hoe ze volwassenen en kinderen verder helpen met gehoorproblemen en tinnitus.

Een geëmotioneerde cliënt vertelt hoe dankbaar hij is dat hij na 30 jaar worstelen met tinnitus en gehoorproblemen door de hulp van het audiologische team zijn leven terugkreeg. De extra beelden van een lid van de cliëntenraad van Libra en haar dochtertje met logopediste Renske Verheijden waren de kers op de taart.

Het productieteam had veel lof voor wat het audiologisch centrum doet en hoe er over verteld werd en is blij met de beelden die ze hebben kunnen maken.

De uitzending is op zondag 13 juni te zien om 16.00 uur op SBS6. Mocht je geen gelegenheid hebben om te kijken dan zijn er nog herhalingen te zien op zaterdag 19 juni om 11.00 uur op SBS6 en om 12.30 uur op Net5.