Direct naar inhoud

Kom jij ons een handje helpen?

Libra Revalidatie zoekt vrijwilligers voor de rol van gastheer/vrouw. Heb jij hart voor de zorg en wil jij ons minimaal 4 uur per week helpen om corona buiten onze deuren te houden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Update: Reageren is niet meer mogelijk

Wie zijn wij?

Libra Revalidatie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke of cognitieve beperking. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren kunnen voor revalidatie bij ons terecht op onze locaties in Eindhoven, Tilburg en Weert.

Hoe kun jij ons helpen?

Op onze locaties Blixembosch (Eindhoven) en Leijpark (Tilburg) zoeken wij versterking bij de receptie om de ontvangst van bezoekers en revalidanten in goede banen te leiden. Als gastvrouw/gastheer speel je een belangrijke rol in een warm ontvangst. Je checkt of de gezondheidscheck (online) gedaan is en of er sprake is van een zogenaamde ‘groene kaart’, wat betekent dat de persoon in kwestie geen klachten heeft en naar binnen mag. Is de check nog niet gedaan dan zorg je dat deze gedaan wordt. Indien nodig help je mensen bij het beantwoorden van de vragen. Verder is het belangrijk dat je alle bezoekers wijst op het desinfecteren van handen en beantwoord je vragen met betrekking tot coronamaatregelen en de gezondheidscheck.

Je wordt begeleid door de vrijwilligerscoördinator.

Wat bieden wij?

  • Leuk en dankbaar werk op een plek die geen dag hetzelfde is
  • Een reiskostenvergoeding gebaseerd op tarieven voor openbaar vervoer
  • Een kerstpakket
  • Een jaarlijks uitje
  • Een vrijwilligerscontract van minimaal 3 maanden, met mogelijkheid van verlenging ten behoeve van andere vrijwilligerswerkzaamheden.

Voor aanmelding klik hier