Direct naar inhoud

Kliniek Blixembosch gedeeltelijk in quarantaine

Ondanks alle oplettendheid en aandacht voor hygiëne maatregelen is in de kliniek van Blixembosch bij een beperkt aantal mensen corona geconstateerd. Om verdere besmetting tegen te gaan is besloten dat de benedenverdieping van de kliniek met onmiddellijke ingang in quarantaine gaat.

Dit heeft als vervelende consequentie dat er geen bezoek mogelijk is en dat ook weekendverlof geen doorgang kan vinden. Wij betreuren dat zeer want we weten hoe belangrijk bezoek is. Families zijn of worden zo spoedig mogelijk ingelicht. We hopen op uw begrip want alleen samen met u krijgen we dit zo snel mogelijk onder controle. Zodra bezoek (en weekendverlof) weer mogelijk is, wordt u uiteraard onmiddellijk geïnformeerd.

De bovenverdieping van de kliniek is niet in quarantaine. Zowel bezoek als weekendverlof kunnen doorgang vinden. De looproutes daarvoor worden op dit moment ingeregeld. Wilt u zo vriendelijk zijn de aanwijzingen ter plekke of die van het verplegend personeel te volgen?

Uiteraard doen we er alles aan om de veiligheid van u, uw familie en onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Mocht u suggesties hebben, dan horen wij die uiteraard graag.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot het verplegend personeel van de kliniek.