Direct naar inhoud

Jaarbeeld 2022

2022 is voorbijgevlogen. Een veelbewogen jaar met grote stevige stappen op weg naar de organisatie die we in de toekomst willen zijn. Een jaar waarin we onze kwaliteit hebben kunnen verbeteren, ondanks de druk op de gezondheidszorg. Een jaar waarin we met onze ketenpartners gekeken hebben naar de continuïteit van zorg op (middel)lange termijn. Maar vooral een jaar van de schouders eronder. En hoe!

Wat een prachtige initiatieven van medewerkers en cliënten om e-health verder te ontwikkelen. En wat een enthousiasme om Libra Next Level gestalte te geven. Naast de dagelijkse zorg voor onze cliënten wisten we veel mooie resultaten te behalen. Wat het ook was, de passie spatte ervan af.

Al deze initiatieven, groot en klein, verdienen een plaats in de spotlight. In het jaarbeeld echter slechts een kleine greep uit onze successen.

Onze medewerkers, cliënten en ketenpartners zeggen we een welgemeend ‘dank je wel!’ Voor jullie passie, jullie doorzettingsvermogen en jullie inzet. Zodat Libra de beste zorg kan blijven leveren.

Wat een belofte voor 2023!

Marie-Louise Vossen
Raad van Bestuur

Harry Luik
Interim Raad van Bestuur