Direct naar inhoud

Inloopspreekuur NAH

Heeft u vragen met betrekking tot NAH (Niet aangeboren Hersenletsel) of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u in gesprek met een NAH-ervaringsdeskundige.

Binnenkort starten we bij Libra ook op de locatie Leijpark met een inloopspreekuur voor en door mensen met NAH. Dit spreekuur is gericht op mensen met NAH en/of hun naasten die in contact willen komen met een ervaringsdeskundige. Dit kan zijn voor praktische vragen als ook voor een stukje lotgenotencontact.

Start 15 maart

In maart start het inloopspreekuur op locatie Leijpark, en wel op woensdag 15 maart! Iedere derde woensdag van de maand, is er van 10:00 tot 11:30 uur, de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan bij Libra locatie Leijpark.

Bij Libra locatie Blixembosch kun je nu al elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur terecht voor het inloopspreekuur.

Iedereen is welkom

Mensen met NAH, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH. Belangstellende kunnen zich melden bij de receptie van de kliniek (locatie Leijpark) en bij de receptie (locatie Blixembosch).

Aanmelden is niet nodig.