Direct naar inhoud

Informatiemarkt op Wereldkankerdag

Het Catharina Kanker Instituut houdt op maandag 4 februari, Wereldkankerdag, een informatiemarkt. Libra Arbeidsexpertise neemt deel aan deze informatiemarkt en is aanwezig met een stand.

De informatiemarkt biedt onder andere informatie over patiëntenverenigingen, voeding, beweging en massages ter ondersteuning aan de diagnose/behandeling van kanker. Speciaal voor deze dag is de Congreszaal van het Catharina ziekenhuis omgetoverd tot een markt. De markt is voor iedereen te bezoeken van 14.45 uur tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Libra Arbeidsexpertise
Libra Arbeidsexpertise neemt deel aan deze informatiemarkt. Bezoekers van de informatiemarkt kunnen de stand bezoeken en krijgen enige uitleg over de diensten die Libra Arbeidsexpertise kan bieden.

Oncologie is één van onze diagnosegroepen en gezien de kennis van Libra Arbeidsexpertise kunnen mensen met oncologische problematiek ondersteund worden bij het hervatten van het eigen (aangepaste) werk of andersoortig werk.

Libra Arbeidsexpertise kan tevens diagnostiek verrichten, wat helpend kan zijn in het proces naar werk. Een veel gehoord probleem is het spanningsveld tussen de wet- en regelgeving en het langdurige (herstel)proces bij mensen met oncologische problematiek. Libra Arbeidsexpertise kan werkgever en werknemer adviseren en ondersteunen.