Direct naar inhoud

Informatie op maat voor u

Op de website van Libra is het een en ander veranderd. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om meer informatie op maat aan te kunnen bieden, zodat onze (toekomstige) revalidanten en onze verwijzers beter geïnformeerd worden over de behandelprogramma’s van Libra.

De eerste stap is uitgebreide informatie over revalidatie voor volwassenen. Binnenkort wordt ook de informatie over revalidatie kinderen, audiologie volwassenen en audiologie kinderen uitgebreid. Alles met het doel om u beter te informeren en u snel van de informatie te voorzien die u zoekt.

Wat kunt u verwachten?

Als u op de homepage in het blok revalidatie kiest bij volwassenen voor aandoeningen of behandelprogramma's komt u op een overzichtspagina waar u kunt zoeken op aandoening/diagnose of op behandelprogramma.

Als u klikt op uw keuze, komt u op een overzichtspagina die past bij uw keuze. U vindt daar informatie over de aandoening/diagnose, het behandelprogramma, het behandelteam, wachttijden, folders, met wie wij samenwerken en informatie voor verwijzers. Alles overzichtelijk bij elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier en neem een kijkje.