Direct naar inhoud

Improving mindsets together

Op 6 november 2021 belandde Sam van Dillen (22) in een ernstig auto-ongeval. Hierdoor verloor hij zijn onderbeen, dit was voor hem een fysieke en mentale strijd. Nu organiseert Sam van Dillen impactvolle webinars voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Zaterdag 25 maart organiseert hij samen met Michael Pilarczyk een online-webinar van 12 uur tot 14 uur.

Collega's van Libra hebben zich volop ingezet om Sam weer letterlijk én figuurlijk op de been te krijgen en dat is gelukt. Na een strijd liep hij na enkele maanden vrolijk naar buiten. Echter hield daar de strijd niet op voor hem. Hij liep tegen allerlei mentale kwesties aan, waaronder ernstige onzekerheden en angsten. Daarnaast vond hij geen geluk meer in het werk dat hij deed. Hij schreef een boek en stopte met zijn toenmalige bedrijf om zich volledig in te zetten voor mensen met een lichamelijke uitdaging.

Motivent

Hij wilde écht iets betekenen voor de medemens. Voor mensen met een lichamelijke uitdaging om precies te zijn. Om personen bewust te maken van de kracht van een sterke mindset en een sterk netwerk, zodat zij een zo goed mogelijk leven creëren voor zichzelf, ondanks een lichamelijke uitdaging. De start van Motivent. Motivent organiseert impactvolle webinars voor mensen met een lichamelijke uitdaging.

Meer over Motivent: https://motivent.nl/

Webinar

Zaterdag 25 maart organiseert hij samen met Michael Pilarczyk een online-webinar van 12 uur tot 14 uur om mensen met een lichamelijke uitdaging vooruit te helpen met de uitdagingen waar zij dagelijks mee kampen.

Aanmelden is gratis en kan via de website: https://motivent.nl/. Hier kun je ook meer lezen over het webinar, Motivent en Sam’s boek bestellen.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het online webinar, dus wees er snel bij en meld je nu gratis aan.