Direct naar inhoud

GRATIS Webinar ‘Ben ik toe aan een hoortoestel’?

Zet jij de televisie steeds harder, is ‘wat zeg je’ je stopwoord geworden of kun je gesprekken in grotere groepen steeds minder goed volgen? Schrijf je dan in voor het Webinar ‘Ben ik toe aan een hoortoestel’? Een ervaren audicien vertelt wat een hoortoestel voor je kan betekenen, een hoortoesteldrager deelt ervaringen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop weet je meer en kun je zelf beslissen of je de stap naar de audicien gaat zetten.

Waarom dit Webinar? Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS maakt zich zorgen over de 500.000 mensen die slecht horen maar de aanschaf van een hoortoestel steeds uitstellen. Gemiddeld duurt het zeven jaar voordat iemand naar de audicien gaat. Dit uitstel kan leiden tot uitval op het werk, niet mee kunnen doen aan sociale activiteiten en/of vermoeidheid. Hoormij∙NVVS is onafhankelijk en werkt samen met audiciens, audiologen en KNO-artsen. Voor het Webinar ‘Ben ik toe aan een hoortoestel’ hebben Schoonenberg en Hoormij.NVVS de handen ineengeslagen.

De Webinars zijn op:

  • vrijdag 9 december 2022 van 11.00 tot 12.30 uur
  • dinsdag 17 januari 2023 van 11.00 tot 12.30 uur.

Aanmelden

We kunnen je de Webinars gratis aanbieden, maar als je patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS wilt ondersteunen, graag. Als lid van Hoormij∙NVVS kun je bovendien kosteloos deelnemen aan alle Webinars en bijeenkomsten. Meer informatie over doneren of lid worden vind je hier.

  • Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer en of je wel/geen schrijftolk nodig hebt, onder vermelding van ‘Webinar: ben ik toe aan een hoortoestel + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden. Heb je specifieke vragen voor de audicien of de ervaren hoortoesteldrager? Stel die dan bij aanmelding.
  • Voor de bijeenkomst is een schrijftolk aangevraagd.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de bevestigingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.