Direct naar inhoud

Gezocht: Vlogger met hart voor de zorg

Libra Revalidatie & Audiologie wil informatieve en inspirerende vlogs gaan maken en laten zien hoe mensen met een beperking een nieuwe balans proberen te vinden in hun leven. En wat de medewerkers van Libra doen om ze daarbij te helpen. We zoeken een vaste vlogger die in eerste instantie één of twee video’s per maand maakt. Interesse? We maken graag kennis met je!

Wie komen op jouw pad als vlogger?

Mevrouw de Groot heeft een ernstige beroerte gehad, kan niet meer goed lopen en heeft moeite met praten. Meneer Jansen zijn been is geamputeerd als gevolg van diabetes, zal een prothese krijgen en moet daarmee leren lopen. Susan Jonker is verpleegkundige en werkt met cliënten die in coma hebben gelegen als gevolg van b.v. een verkeersongeval, Mevrouw de Laat heeft een ernstige vorm van Tinnitus en slaapt bijna niet meer. Tanja Struik is bewegingsagoog en weet als geen ander hoe belangrijk beweging is bij revalidatie. Mensen van wie het leven nooit meer hetzelfde zal zijn. En mensen die helpen om daarmee om te gaan. Mensen zoals jij en ik. Bij Libra Revalidatie & Audiologie gaan we voor deze mensen, met hart en ziel.

De animatie ‘Een plek waar wonderen gebeuren’ laat op een leuke manier zien wat we doen en hoe we dat doen.

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Mariëlle Neggers, communicatieadviseur. m.neggers@libranet.nl / 06 – 12 53 96 02.