Direct naar inhoud

Gezocht: E-health partners

Libra is volop in ontwikkeling. Een belangrijke ontwikkeling is het digitaliseren van zorg. Omdat we daar de wensen en behoeften van klanten heel graag in meenemen, zijn we op zoek naar (ex)klanten die samen met ons de inzet van e-health en digitale zorg willen (door) ontwikkelen.

Waarom?

Bij slimme inzet van e-health of digitale toepassingen kan een deel van de fysieke afspraken voorkomen worden terwijl we de kwaliteit van de zorg waarborgen, of zelfs verbeteren. Bestaande fysieke afspraken kunnen beter benut worden doordat klanten in de voorbereiding al dingen zelf kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een online vragenlijst, het bekijken van voorlichting of instructies, het volgen van online educatie of het monitoren van klachten. 

Wat zou uw bijdrage als e-health partner kunnen zijn?

  • Meedenken over ideeën en ons meenemen om door de bril van de klant te kijken
  • Zelf vernieuwende ideeën aandragen
  • Innovaties mee ontwikkelen en uitproberen (bijv. de ontwikkeling van een online behandelplatform en online modules)
  • In co-creatie samenwerken aan projecten
  • Kritisch meedenken en advies geven

E-health partners komen 4 keer per jaar als groep bij elkaar. E-health partners die daarnaast graag een extra bijdrage willen leveren zijn van harte welkom om in co-creatie samen met ons ontwikkelprojecten aan te gaan. Er is geen enkele verplichting. Voor elke avond dat u aansluit of voor uw extra inzet ontvangt u een cadeaubon als vergoeding.

Voor de aftrap van deze samenwerking organiseren we een bijeenkomst op woensdag 15 september 2021 van 20.00-22.00 uur, op locatie Blixembosch (Toledolaan 2, Eindhoven). Aanmelden kan bij Mayke Bankers (m.bankers@libranet.nl) of Angelique Roos (a.roos@libranet.nl). We sturen u dan graag wat aanvullende informatie.

Samen maken we het verschil! Doet u mee?