Direct naar inhoud

Five Days Inside terugkijken?

Woensdag 31 augustus was de indrukwekkende uitzending van Five Days Inside waar Eddy Zoëy meekijkt op de afdeling Vroege Intensieve Neurorevalidatie van Libra. Uitzending gemist? Kijk in het bericht waar je deze kan terugkijken.

Over Five Days Inside

Five Days Inside is een documentaireserie waarin Eddy Zoëy en Geraldine Kemper inside gaan bij instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Eddy gaat onder meer naar een centrum waar mensen verblijven die na ernstig hersenletsel in coma zijn geraakt en nu een intensief neurorevalidatieprogramma volgen. Geraldine verblijft onder meer in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld en de grootste vrouwengevangenis van Nederland.

Aflevering 1

Eddy Zoëy kijkt in Tilburg vijf dagen mee op de afdeling Vroege Intensieve Neurorevalidatie van Libra Revalidatie, locatie Leijpark. Patiënten die in coma hebben gelegen gaan hier, afhankelijk van het type hersenletsel, voor een periode van maximaal veertien weken, intensief revalideren. Eddy maakt tijdens zijn dagen inside kennis met Mike, Leandro, Barry, Hans, Linda en hun familieleden.

Terugkijken?

De uitzending kun je terugkijken via RTLXL, Gids.tv, NL-Ziet en Videoland.

Meer over Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN)