Direct naar inhoud

Fitbox2Go ingezet voor fysieke training in eigen huis!

Ook tijdens de coronacrisis zorgt Libra Revalidatie & Audiologie ervoor dat revalidanten hun fysieke training voort kunnen zetten. Libra maakt dit mogelijk door, in samenwerking met Fitbox2Go BV, trainingsapparaten beschikbaar te stellen.

De trainingsapparaten worden bij revalidanten thuis geïnstalleerd. Eén tot twee keer per week begeleidt een fysiotherapeut de training via screen-to-screen contact.

Aanmelden

Revalidanten kunnen zich, via de fysiotherapeuten van Libra Revalidatie, aanmelden voor een Fitbox2Go trainingsapparaat. In overleg wordt eerst bepaald of de revalidant in aanmerking komt voor training in eigen huis. De Fitbox2Go wordt vervolgens thuisbezorgd en geïnstalleerd (rekening houdend met restricties van het RIVM). Na instructies voor gebruik worden de online begeleidingssessies direct ingepland.

Bruikleenovereenkomst

De Fitbox2Go kan kosteloos door de revalidant geleend worden. Voor de duur van het trainingsprogramma (maximaal 12 weken) wordt een bruikleenovereenkomst afgesloten. Na gebruik wordt de Fitbox2Go weer netjes opgehaald.

Meer informatie: www.fitbox2go.nl of mail fitbox2go@libranet.nl