Direct naar inhoud

Expositie locatie Leijpark

Drie tot vier keer per jaar is er een expositie van uiteenlopende kunstwerken te zien op de locatie Leijpark. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Van 15 januari t/m 14 april zijn van Jeanne Oerlemans, schilderijen, Claudia van den Dries, fotografie en Marianne van den Berg, sculpturen te bekijken.

Jeanne Oerlemans schildert al ruim 10 jaar met aquarelverf, pastelkrijt en acrylverf. Door omstandigheden is ze in aanraking gekomen met Libra R&A. Hobbymatig heeft Jeanne de laatste jaren verschillende werkstukken gemaakt.

Claudia van den Dries zoomt met haar foto’s in op niet aangeboren hersenletsel (NAH). Met een serie van levensgrote portretten brengt Claudia in beeld wat je niet direct ziet: de gevolgen van hersenletsel. Zij werd zelf in 2013 getroffen door 2 tia’s en een herseninfarct. Haar expositie komt voort uit een zelf gekozen eindopdracht van een tweejarige fotovakopleiding, die ze in 2018 afrondde. Ze heeft met een eigen blik door de camera gekeken en wilde recht doen aan wat ze zelf beleeft.

Marianne van den Berg verbeeldt de mens, niet de exacte weergave, maar de herkenning. Zij maakt objecten/sculpturen, als herinnering en troost én voor blijde gebeurtenissen zoals vriendschap, geboorte of huwelijk. Haar beelden zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk. Door haar intuïtieve manier van werken heeft zij een pure en hele eigen stijl ontwikkeld. Zij studeerde aan de Academie Industriële Vormgeving te Eindhoven en Willem de Kooning Academie te Rotterdam en is werkzaam als Beeldend Kunstenaar in Oisterwijk onder de naam M-plooi.

Bezoek expositie

Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur  bij Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark aan de Professor Stoltehof 3, in Tilburg, in de gangen op de begane grond. In de folderbakjes in de hoofdgang vindt u meer informatie