Direct naar inhoud

Even voorstellen: Ilse Halma

Sinds januari 2020 werkt Ilse Halma als kinderrevalidatiearts bij Libra Revalidatie & Audiologie. Ilse werkt op verschillende locaties. “Daardoor zie ik elke dag kinderen met uiteenlopende diagnoses. Dat vind ik erg boeiend.”

“Als arts vind ik het erg waardevol om kinderen en hun ouders samen met het revalidatieteam te begeleiden. Samen denken in mogelijkheden hoe kinderen (weer) mee kunnen doen in de maatschappij. Bij bijvoorbeeld kinderen met een ontwikkelingsachterstand kijken we samen met het team hoe een kind zo goed mogelijk gestimuleerd kan worden in zijn/haar ontwikkeling.”

Fijne samenwerking

“Waarom ik gekozen heb voor Libra R&A? In maart 2016 begon ik met mijn opleiding tot revalidatiearts bij Libra. In december 2019 heb ik die afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik de samenwerking met collega's in de verschillende teams altijd prettig gevonden. Daarom kijk ik erg uit naar mijn start als kinderrevalidatiearts bij deze organisatie.”

Algemene kinderrevalidatie

Ilse is gespecialiseerd in de kinderrevalidatie met als specifiek aandachtsgebied 0-4 jarigen, neurologische aandoeningen en gangbeeld.