Direct naar inhoud

Enthousiasme, inspanning en lol tijdens Libra Fit & Fundag

Woensdagmiddag vond op locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie de, inmiddels jaarlijks terugkerende, Libra Fit & Fundag plaats. Gedurende verschillende clinicrondes maakten kinderen met een beperking, samen met hun broers en zusjes, kennis met sporten als rolstoelbasketbal, BMX'en en zelfverdediging.

 Na de gezamenlijke warming-up, gingen de sportactiviteiten van start. Alle Willem II-spelers en -trainers waren aanwezig om samen met de kinderen de clinics te volgen én de deelnemers aan te moedigen. Met veel enthousiasme werden de clinics gericht op sport en spel gevolgd waarbij het onderling lol maken vooral centraal stond. Uiteraard was er tussendoor tijd voor foto’s en handtekeningen met de Willem II-spelers.

Veel kinderen hebben naar deze dag uitgekeken. Zo ook de fanatieke Teun. 'Ik vind het een hele leuke middag en vind het heel speciaal om met de beroemde Willem II-spelers te kunnen kletsen.' Ook Sheng is zichtbaar aan het genieten terwijl hij over de BMX-baan scheurt: 'Het is super gaaf dat de spelers met ons meedoen en ons begeleiden tijdens de spellen.'

Natuurlijk is de dag niet compleet zonder een groepsfoto en een Willem II-goodiebag voor alle deelnemers. Het was zoals elk jaar weer een geslaagde editie!


Bekijk hier het fotoverslag van de Libra Fit & Fundag 2023-2024.