Direct naar inhoud

Deelkracht: TOS in de kinderopvang

Uit één van de Deelkracht-projecten, ‘Samen met Sociaal Domein’, is een interactieve factsheet over TOS in de kinderopvang tot stand gekomen. Dit factsheet voor ZG-professionals toont onder andere de opbrengsten en adviezen voor de samenwerking met de kinderopvang.

Het Deelkrachtproject ‘Samen met Sociaal Domein’ is gericht op de samenwerking tussen ZG (onder andere vroegbehandeling van peuters met een TaalOntwikkelingsStoornis) en de kinderopvang. Het project is inmiddels afgerond en resulteerde in een interactieve factsheet met daarin de onderzoeksopzet, resultaten, tips en aanbevelingen. Er staan ook links in naar handige pagina’s, bijvoorbeeld naar pagina’s van www.allesovertos.nl, waarop relevante info te vinden is, zoals de pagina over kenmerken van TOS.

Over Deelkracht

Onder de naam Deelkracht werken onderzoekers, professionals en ervaringsdeskundigen samen aan één einddoel: een samenleving die ook met een zintuiglijke beperking of een TOS toegankelijk is. Door alle informatie op 1 plek te bundelen wordt het voor ouders en professionals makkelijker en overzichtelijker om de juiste informatie te verkrijgen. Libra is een van de organisaties die al meerdere jaren deelnemen. Met elkaar voeren wij het door ZonMw erkende meerjarig deelsector plan uit. Bekijk ook de website www.deelkracht.nl.

Bekijk de factsheet