Direct naar inhoud

Deel uw ervaringen met ons

2021 staat in het teken van u. We vinden het als organisatie belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt in uw herstelproces. Allereerst zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u deze ervaringen met ons delen? Ook nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een werksessie.

Het komende jaar worden er werksessies georganiseerd om, samen met u, te onderzoeken hoe Libra de zorg kan verbeteren. Waar moeten we vooral mee doorgaan? Wat moeten we starten? Maar ook, waar moeten we mee stoppen. Samen willen we onderzoeken hoe we u (en andere klanten) meer eigen regie kunnen geven.

We onderzoeken hierin de mogelijkheden van E-Health toepassingen en staan stil bij de ervaringen die we hebben opgedaan in het afgelopen jaar, door de komst van het coronavirus.

Online vragenlijst

Allereerst zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u deze ervaringen met ons delen? Graag! Door onderstaande QR-code te scannen of via deze link komt u in een online vragenlijst. Het neemt 5 minuten van uw tijd in beslag.

Werksessie

Ook nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een werksessie. Deze sessies vinden plaats in februari, maart en april op een donderdagmiddag van 13.00-17.00 uur. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Mayke Bankers via e-mail: m.bankers@libranet.nl.

Mayke, Karin en Wanda gaan graag met u op zoek naar hoe wij ons zorgaanbod kunnen verbeteren!