Direct naar inhoud

De Buitenkant - Basisschool De Schelp & Strijps Kamerkoor

Wij ontvingen van Keisha, cliënt bij Libra, en haar moeder vol trots een link naar een filmpje waaraan Keisha tijdens een buitenschoolse muziekactiviteit heeft meegewerkt. Het thema is “ik ben meer dan de buitenkant”.

Keisha

Bij Libra Audiologie kennen wij Keisha en twee van haar zussen al van baby af aan. Al vroeg was bekend dat zij gehoorverlies hadden en hoortoestellen nodig. Als peuter kwam Keisha naar onze peutergroep voor dove en slechthorende peuters. Ook was er intensieve gezinsbegeleiding voor het gezin. Nu zien we Keisha nog 1x per keer jaar voor controle. Eventueel tussendoor wanneer er vragen zijn, apparatuur vervangen moet worden óf voor een cursus…

Filmpje

Het filmpje is ontstaan uit een samenwerking tussen CKE (Cultureel Centrum voor Kunsten in Eindhoven), groep 6 van Basisschool de Schelp in Eindhoven en het Strijps Kamerkoor. Het thema is “ik ben meer dan de buitenkant”

Keisha, haar klasgenoten en iedereen die aan dit filmpje heeft meegewerkt mag terecht trots zijn wat ons betreft. Want het is echt een heel mooi filmpje geworden.

Kijk, luister en deel.