Direct naar inhoud

Corona update 20 maart

Hoewel er nog geen coronagevallen bij Libra bekend zijn, volgen we de landelijke en lokale maatregelen. Dit betekent dat we helaas weer een aantal maatregelen moeten aanscherpen.

Klinieken gesloten voor bezoekers

Het Coronavirus breidt zich uit. Bij de revalidatiecentra van Libra Revalidatie & Audiologie zijn nog geen gevallen geconstateerd. Om de kans op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te minimaliseren, willen we alle maatregelen nemen die nodig zijn. Wij doen dit in het belang van de revalidant die op een kwetsbaar moment in zijn/ haar leven, bij ons is opgenomen.
Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

Kliniek volwassen revalidatie Blixembosch en Leijpark

  • De klinieken zijn met ingang van maandag 23 maart 2020 gesloten voor bezoekers.
  • Weekendverlof is niet toegestaan.
  • Revalidanten mogen niet naar buiten, behoudens het gesloten terras/tuin bij de afdeling.

Kliniek VIN volwassenen en kinderen Leijpark

  • De kliniek VIN is met ingang van zaterdag 21 maart 2020 gesloten voor bezoekers.
  • Voor ouders van een kind tot 25 jaar wordt een uitzondering gemaakt. Deze uitzondering houdt in dat ouders op de afdeling, bij hun kind mogen verblijven. Ouders slapen en eten ook op de afdeling. Er zijn veldbedden vanuit het ziekenhuis die gebruikt kunnen worden.

Dit is een zeer vervelende en verregaande maatregel, maar we willen maximaal besmetting van buitenaf tegengaan. Revalidanten en familie en verwanten zijn hier inmiddels over geïnformeerd.

Sluiting ruimten en ingang locaties Blixembosch en Leijpark

Met ingang van maandag 23 maart zijn een aantal ruimten op locatie Blixembosch en locatie Leijpark gesloten. Alle toegang verloopt via de hoofdingang.

Locatie Blixembosch
De hoofdingang aan voorzijde is de enige toegang tot het gebouw. Alle andere buitendeuren worden afgesloten. Ook de poort bij Livit Orthopedie sluit, waardoor parkeren aan achterzijde niet meer mogelijk is. Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw.

Locatie Leijpark
De hoofdingang bij OCLeijpark is de enige toegang tot het gebouw. Alle andere ingangen worden afgesloten. Dus ook de ingang van de polikliniek gaat dicht.

Meer over de maatregelen vanwege het coronavirus vind je op de pagina coronavirus