Direct naar inhoud

Café Brein Tilburg

Café Brein Tilburg wordt 5 keer per jaar georganiseerd. Er worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Donderdag 19 januari is er weer een Café Brein met als thema: NAH en gezin.

Café Brein Tilburg wordt vijf keer per jaar georganiseerd. Er worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Thebe Thuisbegeleiding en MEE De Meent Groep organiseren Café Brein.

Thema donderdag 19 januari: NAH en gezin
Gastspreker: Yvonne van de Sande van Studio Familiezorg

Als er iemand ziek is dan wordt iedereen geraakt in een familie.
Yvonne van Studio Familiezorg neemt je mee in wat de impact binnen een gezin kan zijn wanneer er sprake is van hersenletsel.
Wat betekent het om zorg te geven en wat betekent het om zorg te ontvangen. Hoe kunnen rollen en posities veranderen binnen een gezin. Welke thema's spelen er binnen een gezin waar sprake is van zorg.

Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt van de Methode Familiezorg dat er een gelijkwaardige samenwerking ontstaat tussen getroffene, naasten en professionals.
Maar hoe zorg je er nu voor dat je serieus genomen wordt en dat ieders stem gehoord kan worden?
Hier gaan we samen over in gesprek waarbij iedereen welkom is om zijn of haar verhaal te doen en ervaringen te delen. Gewoon komen luisteren kan natuurlijk ook!

LET OP, NIEUWE LOCATIE: Café Brein vindt vanaf januari 2023 weer plaats in Multifunctioneel Centrum “de Poorten” Hasseltstraat 194, 5046 LP Tilburg. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding binnenlopen. De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Meer informatie

Kijk op de website: https://cafebrein-tilburg.jimdofree.com

MEE De Meent Groep, Annelies van der Laan,
Telefoon: 013-5424100  
Mail: a.van.der.laan@meedemeentgroep.nl

Thebe Thuisbegeleiding, Loes Greven,
Telefoon: 06-43822720 
Mail: loes.greven@thebe.nl

Data Café Brein in 2023

  • donderdag 19 januari
  • donderdag 16 maart
  • donderdag 11 mei
  • donderdag 14 september
  • donderdag 9 november