Direct naar inhoud

Bijeenkomst cliëntenbetrokkenheid 3 oktober

Libra organiseert in samenwerking met de cliëntenraad een bijeenkomst met als thema “Cliënt en professional, bondgenoten in zorg. Samen in gesprek over mensgerichte zorg.” Wil je als cliënt van Libra hierover meedenken? Meld je dan aan en praat mee!

In de Toekomstvisie Libra Next Level staat mensgerichte zorg centraal en steven we naar een organisatiecultuur waarbij cliënten, naasten, zorgprofessionals en samenwerkingspartners actief betrokken zijn. Betrokken bij de (eigen) zorg en bij het beter maken van de organisatie.
Doel van Libra is excellente mensgerichte zorg en dat bereik je door partnerschap en empathie tussen cliënten, naasten en zorgprofessionals.

Libra wil, samen met de cliëntenraad, initiatieven ontwikkelen om de betrokkenheid van cliënten te verbeteren. Hierover gaan we graag in gesprek met cliënten en professionals van Libra. Roos Trooster, specialist in mensgerichte zorg bij Planetree Nederland, zal het gesprek leiden.

Wat heb jij van de ander nodig om mensgerichte zorg te geven of ontvangen?

Wat betekent mensgerichte zorg voor jou? Hoe werken professional en cliënt samen in het zorgtraject? Wat zijn jouw verwachtingen? Hoe ga je samen in gesprek om te verbeteren? Kortom; wat heb jij van de ander nodig om mensgerichte zorg te geven of ontvangen?

Op maandag 3 oktober in de middag, van 13.00 – 17.00 uur gaan we hierover met elkaar in gesprek. Wil jij meepraten? Meld je aan. De bijeenkomst vindt plaats in Oisterwijk bij Fletcher Hotel Boschoord. Het adres is Gemullehoekenweg 143, 5062 SB Oisterwijk. We starten om 13.00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel.

Graag tot volgende week maandag! Meld je aan: https://forms.office.com/r/sCDaaCZLwZ

Met vriendelijke groet,


Namens de Cliëntenraad, Joop Jaspers
Namens de Raad van Bestuur, Marie-Louise Vossen en Harry Luik