Direct naar inhoud

Beweegweek

Van 23 t/m 27 maart vindt er weer een gezellige Beweegweek plaats bij Libra Revalidatie. Dit keer op onze locatie Leijpark. Kom kennismaken met verschillende sport- en beweegmogelijkheden en probeer ze vooral lekker uit.

Tijdens de beweegweek staat het bewegen met plezier centraal. De bewegingsagogen van Libra, de sportcoach van gemeente Tilburg en deskundigen van verschillende sportverenigingen staan tijdens deze week voor u klaar.

Voor wie: (oud) revalidanten vanaf 18 jaar en mensen met een beperking in de regio Tilburg
Wat: u kunt deelnemen aan verschillende clinics zoals tafeltennis, Tai Chi, Aquarobics, Yoga, Handbiken, Rolstoelbasketbal, Handboogschieten en Zitvolleybal.
Waar: sporthal en zwembad,  Libra Revalidatie locatie Leijpark Prof. Stoltehof 3 Tilburg
Aanmelden: Meld je aan via het aanmeldformulier.

aanmeldformulier

Plezier in bewegen

Van 23 tot 27 maart vindt er bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark weer de gezellige Beweegweek plaats. De Beweegweek staat in het teken van ‘plezier in bewegen’ en de mogelijkheden die er zijn in de regio. Revalidanten en ex-revalidanten vanaf 18 jaar zijn uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende clinics zoals tafeltennis, Tai Chi, aquarobics, Yoga, handbiken, rolstoelbasketbal, handboogschieten en zitvolleybal . De activiteiten worden begeleid door bewegingsagogen van Libra Revalidatie en de deskundigen van externe verenigingen.