Direct naar inhoud

APK van uw loopbaan. Doet u mee?

Bij Libra Arbeidsexpertise kunt u terecht voor gratis ontwikkeladvies van onze deskundige loopbaancoach. In 2019 is het mogelijk voor mensen van 45 jaar of ouder die meer dan 12 uur werken om gebruik te maken van een gratis ontwikkeladvies door een loopbaanadviseur. Dit is mogelijk door een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van SZW.

Wie het ontwikkeladvies aanvraagt bij Libra Arbeidsexpertise, krijgt een aantal individuele gesprekken met een loopbaancoach. Samen met uw coach kijkt u naar uw huidige werk en naar waar uw interesses liggen. Zie het als een soort APK van uw loopbaan. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Wilt u bijvoorbeeld weten of het werk dat u nu doet nog goed bij u past? 
  • Misschien denkt u er weleens over na om uw loopbaan een wending te geven?
  • Wilt u ontdekken wat nodig is om de komende jaren met plezier naar uw werk te blijven gaan?
  • Wilt u meer balans in werk en leven?
  • Of stelt u uzelf de vraag: wie ben ik, wat doe ik en wat wil ik?

Ontwikkeladvies aanvragen 

Neem contact op met loopbaancoach Carolien Goossens (NOLOC erkend) van Libra Arbeidsexpertise. Zij gaat graag met u in gesprek. U kunt haar bellen op (06) 53 89 74 96, of mailen c.goossens@libranet.nl voor een oriënterend gesprek of voor vragen over het ontwikkeladvies. Kijk voor meer informatie op de site van Hoe werkt Nederland.

Van u vraagt het een tijdsinvestering gedurende een bepaalde periode. De loopbaancoach kan u daar meer over vertellen. Uw loopbaancoach handelt zelf de administratie en de kosten met u af.

Over Libra Arbeidsexpertise
Naast het ontwikkeladvies voor uw loopbaan helpt Libra Arbeidsexpertise mensen met neurologische, lichamelijke en/of cognitieve problemen om passend werk te vinden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, op deze pagina vindt u meer informatie over Werk- en Reïntegratie en hoe Libra u daarbij kan helpen.