Direct naar inhoud

Als wakker worden niet vanzelf gaat

Het VIN symposium: Als wakker worden niet vanzelf gaat, vraagt aandacht voor het unieke zorgconcept dat binnen de keten in Nederland plaatsvindt. Het symposium staat in het teken van de ketenzorg, te weten de ziekenhuizen, het revalidatiecentrum voor de Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) en de verpleeghuizen voor de Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN).

De afdeling Vroege Intensieve Neurorevalidatie van Libra Revalidatie & Audiologie heeft een unieke landelijk functie op het gebied van vroege interventie bij mensen die te maken hebben met een langdurige bewustzijnsstoornis (LBS), te weten een niet-responsief waaksyndroom (NWS) en minimaal bewuste toestand; minimally conscious state (MCS -/+).

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter Eddy Zoëy, onder andere bekend van 'Five Days Inside', gaan we een mooie doorkijk geven in de gehele keten. Door de verhalen van zorgprofessionals en mantelzorgers, én het presenteren van de wetenschappelijke resultaten op dit gebied, zult u met een volledig beeld naar huis gaan. Bekijk het programma

Boek uw plaats 

Boek uw plaats voor dit symposium via het aanmeldformulier.
De bijdrage (€ 155,00) kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL36INGB 065 00 88 328 t.n.v. Libra Revalidatie & Audiologie; o.v.v. VIN symposium en uw volledige naam.