Direct naar inhoud

Nieuws

Snellere doorstroom van patiënten naar revalidatiecentrum

Het Catharina Ziekenhuis en Libra Revalidatie & Audiologie hebben ruim een half jaar geleden een fasttrack gerealiseerd. Een fasttrack is een uitstekend voorbeeld van goede ketensamenwerking. Door dit op maat gemaakte traject kunnen patiënten die fysiek en cognitief in staat zijn om eerder het ziekenhuis te verlaten direct doorstromen naar de medisch specialistische revalidatie (MSR).
Bekijk bericht

Aanbod vroegbehandeling

Libra Audiologie gaat haar behandelplekken voor peuters met een vermoeden van een TaalOntwikkelingsStoornis (TOS) of een auditieve beperking (doof of slechthorend) verder uitbreiden.
Bekijk bericht

Libra komt in actie voor 3FM Serious Request!

In de week voor kerst (dinsdag 19 t/m donderdag 21 december 2023) gaan we taarten, cakes en andere zoete lekkernijen verkopen bij Libra R&A om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting ALS Nederland, van 3FM Serious Request. Kom jij ook in actie voor ALS?
Bekijk bericht

Wij zorgen voor jou, zorg jij voor toestemming?

Zorgverleners, zoals huisartsen, apothekers of artsen in het ziekenhuis, willen jou graag snel en goed kunnen helpen. Daarvoor hebben ze toegang nodig tot jouw medische gegevens. Dat hebben ze niet zomaar, daar is eerst jouw toestemming voor nodig. Kom meer te weten over het geven van jouw toestemming en de keuzes die jij kunt maken.
Bekijk bericht

TOS-informatiemiddag voor verwijzers

Libra en Kentalis geven uitleg over spraak-, taal-en gehoorproblemen bij jonge kinderen. Tijdens deze informatiemiddag wordt aandacht besteed aan verschillende thema's.
Bekijk bericht

Wachttijden chronische pijn weer normaal

Als langdurige pijnklachten voor beperkingen in het dagelijks leven zorgen, kan revalidatie zinvol zijn. De wachtlijsten bij Libra zijn na een tijd van langere wachttijden gelukkig weer normaal. Gemiddeld is een eerste polibezoek binnen 2-3 weken mogelijk, afhankelijk van de ingevulde vragenlijst. Vervolgens kan er binnen 4 weken een observatie volgen.
Bekijk bericht

Update werkzaamheden Castiliëlaan (Blixembosch)

Donderdag aan het einde van de middag wordt het eerste gedeelte van Castiliëlaan weer opengesteld voor verkeer in beide richtingen.
Bekijk bericht

Uw mening is belangrijk

Libra Revalidatie & Audiologie vindt het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom proberen we onze zorg- en dienstverlening continu te verbeteren. Uw mening is daarbij belangrijk!
Bekijk bericht

Vacature voorzitter Cliëntenraad

Libra Revalidatie & Audiologie zoekt voor haar Cliëntenraad een betrokken voorzitter.
Bekijk bericht

Werkzaamheden Castiliëlaan november 2023

Ter voorbereiding op de asfalteringswerkzaamheden wordt op vrijdag 3 november aanstaande ter hoogte van de Huizingalaan (locatie Blixembosch) de deklaag gefreesd.
Bekijk bericht