Direct naar inhoud

Contractuele afspraken met zorgverzekeraars in 2021

Iedereen moet volgend jaar kunnen rekenen op toegang tot goede audiologische- en revalidatiezorg. Dat is de inzet van zorgverzekeraars, audiologische centra en revalidatiecentra. Deze partijen willen alle huidige contractuele relaties volgend jaar voortzetten, wat betekent dat klanten ook in 2021 gewoon bij Libra Revalidatie & Audiologie terecht kunnen.

De brancheverenigingen van de zorgverzekeraars, audiologische centra en revalidatiecentra zijn nog met elkaar in overleg om afspraken te maken over de audiologische- en revalidatiezorg in 2021.

Het streven is om deze gesprekken op korte termijn af te ronden en klanten snel daarna te informeren over de precieze afspraken.

Dat dat overleg is nog niet afgerond, betekent dus ook dat er nog geen individuele afspraken zijn gemaakt tussen zorgverzekeraars en Libra Revalidatie & Audiologie. Libra Revalidatie & Audiologie wacht de afspraken die voortvloeien uit de landelijke gesprekken tussen brancheverenigingen af. Zo spoedig mogelijk daarna gaan we met de zorgverzekeraars de contracten voor 2021 afsluiten.

Mocht u vragen hebben over de vergoeding van uw zorg bij Libra Revalidatie & Audiologie dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.