Direct naar inhoud

MijnLibra

Met het patiëntenportaal 'MijnLibra' kunt u via een computer, tablet of smartphone een deel van uw persoonlijk medisch dossier en een overzicht van uw afspraken voor de komende week raadplegen in een beveiligde online omgeving. MijnLibra is 24 uur per dag, waar u maar wilt beschikbaar.

Voor wie is MijnLibra?

MijnLibra is voor klanten van revalidatie, later volgt ook toegang voor klanten van Audiologie.

Hoe krijgt u toegang tot MijnLibra?

Bij uw inschrijving geeft u aan dat u gebruik wilt maken van het patiëntenportaal MijnLibra. Na verificatie van uw identiteitsbewijs krijgt u toegang tot uw gegevens. Vervolgens kunt u met DigiD inloggen in MijnLibra. U kunt ook direct online het aanmeldformulier invullen.

Inloggen in MijnLibra

Om veilig in te kunnen loggen op MijnLibra heeft u een geldig DigiD nodig.
Klik op de link ‘Inloggen met DigiD’ en vul uw DigiD-gegevens in (gebruikersnaam en wachtwoord). Vanwege de veiligheid is extra verificatie nodig, dit kan met een controle via SMS of met de DigiD app. Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u deze aanvragen via www.digid.nl

Wat biedt MijnLibra?

• Inzage in uw medisch dossier
• Overzicht van uw afspraken (rooster)
• Inzage in uw persoonsgegevens

De voordelen voor u

• Het patiëntenportaal biedt u de mogelijkheid om informatie nog eens rustig na te lezen.
• Hierdoor kunt u zich beter voorbereiden op de volgende afspraak. U kunt vooraf alvast nadenken welke vragen u wilt stellen.
• U kunt zelf checken of de gegevens in uw dossier kloppen.

Veiligheid?

In verband met veiligheid en het waarborgen van uw privacy is inloggen alleen mogelijk met DigiD. Het is verplicht om met een extra beveiligingsniveau in te loggen, dit kan met een controle via SMS of met de DigiD app. U speelt zelf een belangrijke rol in het geheimhouden van uw DigiD en wachtwoord. 

Veelgestelde vragen MijnLibra