Sportbonden

Als sportbond bent u er voor de sportvereniging en de sporter, als hun belangenbehartiger en als promotor van uw sport. U staat voor de uitdaging om naast valide mensen ook mensen met een beperking te ondersteunen in de keuze en beoefening van uw sport.

Dit vraagt om kennis en expertise van aandoeningen, belastbaarheid (impact medicatie), specifieke trainingsschema’s, aangepast sportschoeisel of andere hulpmiddelen om het sporten mogelijk te maken.

Wij kunnen u en uw leden, waar nodig, ondersteunen. Zowel op het gebied van sport voor kinderen en volwassenen met een functionele beperking als op het gebied van revalidatie en audiologie bezitten wij veel kennis en expertise. Daarnaast hebben wij test- en onderzoeksmogelijkheden én ontwikkelingsmogelijkheden. Zo maakt het Ir. Otten Fieldlab deel uit van ‘community’ van Noord Brabantse Fieldlabs. Wij zijn aangesloten bij Sports & Technology. Een onderzoekplaats bij uitstek!

Wij nodigen uw sportbond of -vereniging van harte uit om hier gebruik van te maken.

Wat kan een sportbond/sportvereniging betekenen voor Libra Sport?

Uw ervaring en expertise op het gebied van uw sport is voor ons belangrijk. Mogelijk heeft u (innovatieve) ideeën hoe u uw sport aantrekkelijker kunt maken voor mensen met een beperking. Ook kunt u uw sporters mogelijk motiveren om mee te werken aan het ontwikkelen van innovatieve hulpmiddelen of aan onderzoek.

Wilt u als sportbond/sportvereniging iets betekenen voor Libra Sport?

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: fieldlab@libranet.nl. Eén van onze medewerkers neemt daarna contact met u op.