Direct naar inhoud

Beelden van Margo Elffers

Van 17 september tot en met half januari 2016 exposeert beeldend kunstenaar Margo Elffers bij Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch.

Abstract

De beelden van Margo zijn veelal abstract en organisch, aangeraakt door Kubistische invloeden. De meeste beelden zijn in steen, dat is haar favoriete materiaal. Margo is vrij kunstenaar en werkt ook regelmatig in opdracht.

Passie

Sculptuur Margo EfflerIn haar vroege jeugd was Margo vooral met bezig met tekenen. Pas later kreeg zij interesse voor schilderen en boetseren en uiteindelijk vond zij een uitdaging in het kappen in steen. Deze ervaring was voor haar doorslaggevend. Ze had haar passie gevonden en in de daarop volgende jaren volgde zij workshops bij diverse kunstenaars. Uiteindelijk voltooide zij een opleiding Beeldhouwen in Neerpelt (België) waar ze kennismaakte met vele materialen zoals klei, hout, brons, polyester en glas en vooral leerde kijken.

Zie voor meer informatie over Margo Elffers: www.margoelfferssculpturen.nl

Bezoek expositie

Nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bij Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC in Eindhoven.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie

Drie tot vier keer per jaar zijn er exposities van uiteenlopende kunst op de locaties Blixembosch en Leijpark van Libra R&A. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Libra Revalidatie & Audiologie heeft locaties voor revalidatie in Tilburg (Leijpark), Eindhoven (Blixembosch), Waalwijk, Weert en Deurne en locaties voor Audiologie in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Noot aan de redactie: Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem dan contact op met Anita Ruissen, Kunstcommissie Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch, telefoon: 088-313 2060 of email: a.ruissen@libranet.nl