Go Baby Go NL

Ieder kind wil bewegen. Bewegen is ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen. Ook kinderen met een lichamelijke beperking willen dit. En dat kan! Door middel van elektrische speelgoedautootjes aan te passen aan hun beperking. Een project dat is gestart in Amerika en via onze organisatie naar Nederland komt. Libra Revalidatie & Audiologie werkt graag mee aan dit innovatieve idee.

Doel

Go Baby Go NL is een autootjesproject waarmee we jonge kinderen met een lichamelijke beperking al op jonge leeftijd stimuleren om hun omgeving te ontdekken. Dit door de ouders in staat te stellen om zelf een speelgoedauto aan te schaffen en deze onder deskundige leiding om te laten bouwen. Aangepast aan de beperking van hun kind.

Opbrengst spijkerbroeken gala voor Go Baby Go NL!


Wij zijn er supertrots op dat dit jaar de opbrengst van het Spijkerbroekengala in Bunnik naar Go Baby Go NL is gegaan. Daarnaast zijn nog drie andere goede doelen gekozen die allemaal te maken hebben met kinderen met een beperking. Lees meer over het Spijkerbroekengala 

Uw steun is belangrijk

Voor het aanpassen van de autootjes is geld nodig. Geld voor de auto’s, voor de technici en voor therapeuten die dit begeleiden.

Steunt u ons?

  • Stort uw bijdrage op NL36INGB0650088328 t.n.v. Libra Revalidatie en Audiologie, o.v.v. Autootjesproject 

Wie ging u voor?

Bekijk ook:

> Presentatie op Internationaal Congres ‘Early Intervention 2016’ 
> Poster
> Meer informatie
> Nieuws: Kinderen rijden auto met plezier