24 juli 2018

Golfclinic: golfen met een beperking

Op zaterdag 1 september 2018 is wederom de Brabantse Disabled Open. De deur staat wagenwijd open voor personen met een lichamelijke beperking die geïnteresseerd zijn hun beproeving in deze sport te doen. Degene die nieuwsgierig zijn en hun grenzen willen verleggen: meld u aan...

10 jaar in successie spelen we in de regio, waarvan de laatste jaren op Golfbaan Stippelberg in Bakel, het Brabantse Disabled Open, een wedstrijd voor golfers met een lichamelijke beperking. In 2017 voegden we daar een nieuwe uitdaging aan toe: een golfclinic.

In 2017 hebben 11 personen mee gedaan met hun problemen als rolstoel gebonden, dwarslaesie, spasme, visueel gehandicapt, deels verlamd. En wat waren die mensen verheugd met hun prestatie van de dag.

 

Deze succesvolle samenwerking krijgt in 2018 een vervolg!

Op zaterdag 1 september 2018 is wederom de Brabantse Disabled Open op Golfbaan Stippelberg, met ondersteunende samenwerking met het Woold. We zetten de deur wagenwijd open voor personen met een lichamelijke beperking die geïnteresseerd zijn hun beproeving in deze sport te doen. Degene die nieuwsgierig zijn en hun grenzen willen verleggen: meld u aan, persoonlijk, of als u iemand weet, beveel hem ons aan en wij nodigen hem/haar uit.

Wij kunnen 15 personen die dag plaatsen, wie het eerst komt wie het eerst....en daarna proberen we te doen wat alsnog kan. De golfclinic is gratis en all inclusive.

Via cees@brabantsedisabledopen.nl kunt u alle info aan ons doorgeven.

Namens de Stichting Brabantse Disabled Open