01 februari 2018

Buiten oefenen in de revalidatietuin

Revalidanten die buiten kunnen oefenen en ontspannen in een mooie natuurlijke revalidatietuin. Het is onze wens om de binnentuin op locatie Blixembosch die nu nauwelijks een functie heeft, daarop aan te passen. En daarbij kunnen we uw hulp gebruiken!

Oefenen en ontspannen

In deze tuin leren mensen weer opnieuw bewegen na een zwaar ongeval of ernstige ziekte. Samen met therapeuten wordt hier geoefend. In het weekend kunnen mensen die opgenomen zijn hier zelf oefenen of gezellig het bezoek ontvangen. In het therapiedeel kom je ongelijke stoepen tegen, trapjes, verschillende soorten ondergrond en handige outdoor toestellen. Wat is er nu fijner dan in de open lucht in de natuur oefeningen te doen, te jeu de boulen of juist even te ontspannen? 

Helpt u mee?

Als onderdeel van een stage-opdracht bij Guustaaf Groenspecialisten is een plan ontwikkeld door Jasper de Nooijer student aan Citaverder College Roermond. Voor dit plan is 50.000 euro nodig. Een groot bedrag dat we hopen bijeen te krijgen via fondsen en sponsoren. Wilt u ons steunen? Dan kunt u uw gift overmaken naar rekeningnummer NL36INGB0650088328 t.n.v. Libra Revalidatie & Audiologie o.v.v. project revalidatietuin. U kunt ook direct online doneren via whydonate.nl. 

Kijk hier voor meer informatie over De Revalidatietuin.