Zorgmail

ZorgMail is een systeem waarmee u en uw behandelaar bij Libra Revalidatie & Audiologie zo veilig mogelijk met elkaar kunnen e-mailen. Dat is bijvoorbeeld belangrijk als uw behandelaar persoonlijke gegevens van u nodig heeft of als er behoefte is om met elkaar te e-mailen.
Het is belangrijk dat uw persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn bij het e-mailen. De beste manier om dat te doen is met gebruik van ZorgMail.

Hoe werkt Zorgmail?

  • Uw behandelaar stuurt u een e-mail.
  • Deze e-mail ontvangt u in uw eigen e-mail inbox.
  • Met een toegestuurde code naar uw telefoon kunt u toegang krijgen tot de beveiligde omgeving van Zorgmail en kunt de mail van uw behandelaar lezen.
  • In de beveiligde omgeving kunt u ook een e-mail terugsturen.

Bekijk ook de video waarin wordt uitgelegd hoe Zorgmail werkt.

Heeft u meer informatie nodig? Lees dan de uitgebreide handleiding met aanvullende vragen en het document met meest gestelde vragen en antwoorden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de berichten via Zorgmail kunt u zich richten tot uw behandelaar(s).

Heeft u vragen over het praktisch gebruik van Zorgmail? Raadpleeg dan eerst de veelgestelde vragen, beschikbare handleidingen en/of de video. Heeft u daarna nog vragen? Neemt u dan met onderstaand contactformulier contact op met onze helpdesk. De helpdesk neemt binnen drie werkdagen contact met u op.

contactformulier