15 oktober 2018

Parkeren met kentekenregistratie

Per 1 november worden de slagbomen bij de ingang van locatie Blixembosch en locatie Leijpark vervangen door een nieuwe installatie. Deze nieuwe installatie is voorzien van kentekenregistratie. De slagboom gaat automatisch open zodra de installatie het kenteken van het voertuig herkent.

Direct naar het nieuws

Vragen?

    088-313 20 00

Op de hoogte blijven?
Volg ons via social media.

           

Vacatures verpleegkundigen VIN
Libra R&A locatie Leijpark in Tilburg is onlangs in het nieuws geweest met het behandelprogramma Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) voor mensen die in coma hebben gelegen. Per 1 januari 2019 breiden we het aantal bedden voor Vroege Intensieve Neurorevalidatie uit met de doelgroep cliënten ouder dan 25 jaar. Door die uitbreiding vragen we per 1 december 2018 een zestal verpleegkundigen.
Sporten en bewegen is leuk, ook met een beperking!
Plezier in sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb je een beperking en wil je toch blijven sporten? Dan heeft Libra Revalidatie & Audiologie wat je zoekt. Ben je niet in behandeling bij Libra? Dan kun je evengoed komen sporten!
Bart Jacobs, revalidant
Bart (17), een gast van bijna 2 meter, heeft veel meegemaakt. Van baby-af-aan had hij veel lichamelijke problemen en waren zijn ouders vaak ongerust. Tot overmaat van ramp kreeg hij op vakantie ook nog een slee-ongeluk. Toch knokt hij zich er dapper bovenop. En Libra hielp mee.
Jaarbeeld 2017
Bekijk het jaarbeeld van Libra Revalidatie & Audiologie van 2017.