Libra Sport

Meer informatie over sportactiviteiten, onderzoek, innovatie en het sportloket

Libra Arbeid

"Maakt werk van mogelijkheden"

Nieuws

 • 01/10/2014

  Jonge kinderen met een beperking met eigen auto op ontdekkingstocht

  Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch lanceert op 2 oktober de Kick Off van het sponsorproject Cars for kids. Dit project is gericht op het inzetten van bestaande speelgoed accu-auto’s in de ontwikkeling van een kind met een motorische beperking.
 • 01/10/2014

  Feestelijke Bedankmiddag Leijpark druk bezocht!

  Vrijdag 26 september zette Leijpark de sponsoren van de Oefentuin, het Looplab en de Torteltuin in het zonnetje. Het werd een feestelijke middag met presentaties en demonstraties van de gesponsorde items.
 • 23/09/2014

  Libra R&A symposium over traumazorg

  Op vrijdag 21 november 2014 van 13.00-17.00 uur opent Libra R&A de deuren voor collega’s die revalidatie en specifiek traumazorg een warm hart toe dragen.
 • 22/09/2014

  Is één van de medewerkers een mooi mens?

  Op 9 september 2014 is Stichting IZZ gestart met een landelijke campagne voor de 8e editie van de Mooi Mens Verkiezing.
nieuwsarchief

Over Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie (Libra R&A) biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (locatie Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (locatie Leijpark) en Waalwijk. Locaties voor audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.
 
Onze visie op zorg
Binnen Libra R&A hanteren wij een mensgerichte visie op zorg volgens Planetree. Een innovatief zorgmodel met een snelgroeiend internationaal netwerk van zorginstellingen. Deze zijn vastbesloten om de best mogelijke zorg voor cliënten te realiseren en tegelijkertijd een inspirerende cultuur voor medewerkers te scheppen.
 

Uw zorgnota

Op deze pagina vindt u informatie over het betalen van zorg die wij leveren.

Nieuwsbrieven

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven!