Libra Sport

Meer informatie over sportactiviteiten, onderzoek, innovatie en het sportloket

Libra Arbeid

"Maakt werk van mogelijkheden"

Nieuws

 • 15/10/2014

  Nieuw behandelprogramma arm/handvaardigheid bij CVA

  Hierover is onlangs een uitgebreid artikel verschenen in Keypoint, het blad voor behandelaars in de neurorevalidatie.
 • 10/10/2014

  Libra R&A symposium over traumazorg

  Op vrijdag 21 november 2014 van 13.00-17.00 uur opent Libra R&A de deuren voor collega’s die revalidatie en specifiek traumazorg een warm hart toe dragen.
 • 03/10/2014

  Uw mening is belangrijk

  Wat gaat er goed en wat kan beter? Wij horen graag van u wat uw mening is over Libra Revalidatie & Audiologie en de persoon die u behandeld heeft.
 • 01/10/2014

  Jonge kinderen met een beperking met eigen auto op ontdekkingstocht

  Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch lanceert op 2 oktober de Kick Off van het sponsorproject Cars for kids. Dit project is gericht op het inzetten van bestaande speelgoed accu-auto’s in de ontwikkeling van een kind met een motorische beperking.
nieuwsarchief

Over Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie (Libra R&A) biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (locatie Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (locatie Leijpark) en Waalwijk. Locaties voor audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.
 
Onze visie op zorg
Binnen Libra R&A hanteren wij een mensgerichte visie op zorg volgens Planetree. Een innovatief zorgmodel met een snelgroeiend internationaal netwerk van zorginstellingen. Deze zijn vastbesloten om de best mogelijke zorg voor cliënten te realiseren en tegelijkertijd een inspirerende cultuur voor medewerkers te scheppen.
 

Uw zorgnota

Op deze pagina vindt u informatie over het betalen van zorg die wij leveren.

Nieuwsbrieven

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven!