Libra Sport

Meer informatie over sportactiviteiten, onderzoek, innovatie en het sportloket

Libra Arbeid

"Maakt werk van mogelijkheden"

Nieuws

 • 21/11/2014

  Symposium over trauma groot succes.

  21 november waren de deuren van Libra R&A, locatie Leijpark, geopend voor collega’s in de zorg met interesse en specialisatie in trauma.
 • 20/11/2014

  Libra R&A en Siza gaan samenwerken rond VIN

  Libra R&A en Siza gaan samen een bovenregionale schakelvoorziening realiseren voor mensen die aan het einde van hun VIN-behandeling/revalidatie nog niet direct een uitstroomplek tot hun beschikking hebben of die zich hierop nader willen oriënteren.
 • 13/11/2014

  Stem op Cars for kids!

  Steun onze actie Cars for kids en stem op ons via Stichting Specsavers Steunt. Lees meer over het project.
 • 07/11/2014

  Informatiestand 'Innovatie'

  In de Week Chronisch Zieken van 10 - 14 november is in de hal van locatie Blixembosch een stand ingericht met innovatieve producten.
nieuwsarchief

Over Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie (Libra R&A) biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (locatie Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (locatie Leijpark) en Waalwijk. Locaties voor audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.
 
Onze visie op zorg
Binnen Libra R&A hanteren wij een mensgerichte visie op zorg volgens Planetree. Een innovatief zorgmodel met een snelgroeiend internationaal netwerk van zorginstellingen. Deze zijn vastbesloten om de best mogelijke zorg voor cliënten te realiseren en tegelijkertijd een inspirerende cultuur voor medewerkers te scheppen.
 

Uw zorgnota

Op deze pagina vindt u informatie over het betalen van zorg die wij leveren.

Nieuwsbrieven

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven!